Shredder industrie

Shredder oplossingen voor alle recycling stromen bij BULK .ID

BULK .ID biedt voor de shredder industrie een volledig gamma aan oplossingen. Van complete shredderplants, concentreren van metalen en plastics tot lijnen voor het nareinigen van shredder residu. BULK .ID helpt u om een meerwaarde te creëren uit uw reststromen.

Contacteer ons

BULK .ID heeft reeds veel installaties geleverd voor het verwerken van de diverse shredder stromen: brekers, carshredders, non ferro scheiders, Eddy Current, flip flow, …

shredder

Shredder Plant

Bekijk onze referenties.

Onze jarenlange ervaring laat toe om innovatief met u mee te denken. Ons partnership met gerenomeerde Duitse constructeurs is daarbij een extra troef. Dit zorgt ervoor dat ook u toonaangevend bent en blijft in uw sector. Neem daarom onze expertise in huis.

bulk-id_carshredder_recycling

Afgedankte auto’s worden voor meer dan 95% gerecycleerd met BULK .ID turn-key verwerkingslijnen

Wat destijds begon met het scheiden van de ferro en non ferro stromen is door de jaren heen geëvolueerd naar volledig verwerkingslijnen voor de verwerking van fluff, fines, kunststoffen, lichte en zware fracties,… Zelfs de fijnste fracties scheidt BULK .ID tot rendabele stromen. Zo stijgt de zuiverheid van de eindstromen jaar na jaar.

shredder

Zuiver RVS na reiniging met KSS sensor machine

BULKID_recycling shredder_zuiver PCB

Printplaten herwonnen uit shredder residue met KSS sensor machine

BULK .ID slaagt erin om complete behandelingslijnen op te zetten die in staat zijn om meer dan 95% materiaal te recupereren.