Recyclage bouw- en sloopafval

Recyclage bouw- en sloopafval: efficiënt sorteren met BULK .ID

Recyclage bouw- en sloopafval: efficiëntie troef bij BULK .ID. BULK .ID biedt een breed gamma aan oplossingen voor de recyclage van bouw- en sloopafval en industrieel afval. Wij bepalen samen met u de juiste sorteerlijn. Wij leveren zowel manuele sorteerlijnen als sorting plants met optische scheidingsmachines.  Hun sectorkennis gecombineerd met onze kennis van sorting technology garanderen een betrouwbare oplossing voor de klant. BULK .ID helpt u om een meerwaarde te creëren uit uw reststromen.

Contacteer ons

Sorteerlijn met manuele sortering

Wie snel en flexibel waardevolle producten wil herwinnen, kiest voor een sorteerlijn met manuele sorteercabine. De operatoren sorteren de gevraagde waardevolle producten uit de diverse materiaalstromen. Deze producten zijn direct verkoopbaar.

Sorteerlijn met automatische scheiding

BULK .ID integreert topmerken zoals Steinert voor het ontijzeren, verwijderen van non ferro en optisch sorteren. Het zeven gebeurt met de trommelzeven of Spaleck 3D zeven. BULK .ID ontwerpt samen met u de sorteerlijn die u het beste rendement geeft.

STE Unisort Bouw-Sloop

Lybover RECYCLING integreert topmerken zoals Steinert en Spaleck

We lijsten de voordelen even op:

  1. meer dan 150 installaties wereldwijd;
  2. oplossing op maat;
  3. lokale service;
  4. integratie van topmerken zoals Steinert, Spaleck, etc…;
  5. robuust design, …

Onze jarenlange ervaring laat toe om innovatief met u mee te denken. Ons partnership met gerenomeerde Duitse constructeurs is daarbij een extra BULK .ID slaagt erin om complete behandelingslijnen op te zetten die in staat zijn om meer dan 95% materiaal te recupereren.