Over Lybover RECYCLING

Lybover RECYCLING: alles voor scheiden en transporteren van materiaalstromen

BULK .ID (Lybover Recycling) engineert, installeert en onderhoudt installaties voor het scheiden, recycleren en transporteren van diverse materiaalstromen.

Contacteer ons

Sinds vele jaren levert BULK .ID (Lybover Recycling) hoogwaardige oplossingen voor het sorteren en behandelen van diverse materiaalstromen. Hiertoe werken wij samen met gerenommeerde Duitse constructeurs die u kwaliteit leveren en voortdurend innoveren. De expertise van een Duitse partner en onze ervaring met engineering , constructiewerken, montages en service garanderen de klant een zorgeloze realisatie van zijn projecten.

Bulkid_corporate

BULK .ID (Lybover Recycling) burelen

Missie, visie en waarden

Missie

BULK .ID (Lybover Recycling) levert machines en installaties voor:

– de opslag en overslag van bulkgoederen

– het scheiden van diverse materiaalstromen

in de Recyclage, kalk- en cementindustrie en overslag- en havenbedrijven. De maatwerk oplossingen ontstaan uit een combinatie van jarenlange ervaring, know-how van onze medewerkers en onze uitgebreide technische kennis.

Visie

BULK .ID (Lybover Recycling) wil binnen de sectoren waarin actief, marktleider zijn en een breed gamma aan oplossingen aanbieden in het scheiden en valoriseren van diverse materiaalstromen. Daarbij denkt BULK .ID (Lybover Recycling) met u mee en begeleidt u naar de meest geschikte oplossingen.

Waarden

 1. Oplossingen op maat van de klant
 2. Totaaloplossingen
 3. Engineering
 4. Kwaliteit op maat
 5. Resultaat is belangrijk
 6. Service – sterk klantgericht
 7. Specifieke know-how

Elevatorpitch

Business unit Recycling  adviseert en werkt een concrete oplossing voor u uit om maximaal rendement te halen uit uw afvalstroom. Dankzij het feit dat wij kunnen terugvallen op verschillende technieken, kunnen wij voor u een oplossing op maat uitwerken. Wij zijn niet gebonden aan 1 leverancier, maar kunnen met verschillende constructeurs samenwerken.

Ontstaan en evolutie

Op 16 maart 2009 heeft de familie Boels de bv BULK .ID (Lybover Recycling) overgenomen.

BULK .ID (Lybover Recycling) is exclusieve agent in België voor een aantal gerenomeerde Duitse constructeurs van apparatuur voor bulk-behandelingen, cement –en aanverwante industrieën:

 1. Aumund: specialist in mechanische transportsystemen in de cement- en aanverwante sectoren – ( aumund.com )
 2. Ibau: specialist in het inrichten van silo’s en het pneumatisch transport naar silo’s voor cement- en aanverwante sectoren – (ibauhamburg.de )
 3. SMAG: specialist in het maken van Peiner-grijpers voor alle vormen van verhandelen van bulk – producten – (smag.de en www.peiner.de )
 4. Steinert: specialist in het ontwerpen en leveren van apparatuur voor het scheiden van ferro en non ferro in bulkstromen (steinert.de )

BULK .ID (Lybover Recycling) is geïntegreerd binnen de bedrijvengroep Lybover van de familie Boels

In de loop der jaren zijn het aantal leveranciers en de exclusieve samenwerkingen verder uitgebreid:

 1. Spaleck
 2. TrennSo Technik
 3. Hamos