Jobs in de kijker

BULK .ID zoekt dynamische collega’s

Internal Service Support Engineer

Je bent het single point of contact van onze service afdeling voor de klanten. Binnen de afgesproken marges en reactietijden geef je technische support via telefoon of mail en beheer je technische problemen. Je coördineert de organisatie en opvolging van inspecties en interventies. Je beheert en bouwt het preventieve onderhoud van alle machines bij onze verder uit.

Internal Service Support Engineer

Interesse? Solliciteer nu

Sales Engineer

Je bent het aanspreekpunt voor industriële bedrijven met nood aan een engineeringoplossing rond het scheiden en transporteren van bulkgoederen. Je verwerft inzicht in het productieproces van uw klant en vertaalt hun behoefte naar een technische oplossing. Je maakt offertes op en bent tijdens de realisatie van het project de contactpersoon van de klant. Je bent de link tussen de leveranciers en de klant en volgt het volledige proces op van A tot Z.

Daarnaast zoek en rapporteer je nieuwe opportuniteiten in de markt door de activiteiten van BULK .ID aan te bieden buiten het bestaande klantennetwerk.

Coaching Sales Team

Interesse? Soliciteer nu

Junior Sales Engineer Recyclage

Binnen onze activiteiten van turnkey oplossingen voor het scheiden en transporteren van bulkgoederen ondersteun je de Sales Engineers.

Je werkt schema’s en technisch conceptuele oplossingen uit. Je vraagt de technische en commerciële informatie, die nodig is om een kwalitatieve offerte te kunnen aanbieden, op bij onze leveranciers. Dit betreft informatie voor zowel nieuwe projecten als voor de wisselstukken van bestaande installaties.

Je verzorgt de redactionele opmaak en het tijdig aanleveren van de offertes.Je staat in voor de opvolging van onze onderzoeksprojecten, al dan niet in partnership met externe klanten en/of leveranciers. Je biedt administratieve en technische ondersteuning aan de Sales Engineers en rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director.

Oplevering project Heros, bodemas Recycling

Interesse? Solliciteer nu

Alle details van deze vacatures vind je op de jobpagina van onze bedrijvengroep: www.lybover.be.