Succesvolle Roadshow voor de Kiverco Mobiele Windsifter

De Kiverco Mobiele Windsifter DS150 heeft een diepe indruk nagelaten bij de verschillende bezoekers aan de Kiverco Roadshow. Deze machine, onderdeel van het Compact gamma, nam deel aan diverse presentaties in Denemarken en Frankrijk.

De DS150 windsifter is ontworpen om m.b.v. lucht lichte fracties uit diverse materiaalstromen te halen op de meest efficiënte manier. Dit model kan apart op een bestaande lijn (mobiel/vast) worden bijgeplaatst of als onderdeel van de Compact sorteerlijn van Kiverco. De hydraulische voeten of as zorgen voor een flexibele en mobiele uitvoering.

De reis begon in Denemarken bij de Deense Kiverco dealer. De DS 150 werd na een mobiele zeef opgesteld om zuiver puin te genereren.

Vervolgens werd de machine in Rijsel opgesteld waar het tevens na een mobiele zeef werd opgesteld in Bouw- en Sloopafval. Het grove materiaal werd op de mobiele sorteercabine van Kiverco verwerkt.

Als laatste werde de windsifter opgesteld in Marseille waar de machine sterk op de proef werd gesteld met zeer vervuild bouw- en sloopafval. Het eindproduct mocht gezien worden en de bezoekers waren tevreden.

Interesse in het bezoeken van een DS150 in werking of wilt u een demo bij u ter plaatse. Contacteer ons.