Lybover RECYCLING uw partner van 3D-scan tot montage

Lybover trekt volop de kaart van innovatie met extra investeringen in 3D-scanning.

Sinds 2008 zet de Lybover groep in op de technologie van 3D-scanning. Met de snelste scanningstechnologie van 2 miljoen punten per seconde brengen we uw omgeving in beeld.
Deze data wordt automatisch verwerkt en dient als basis voor verdere output. Lybover RECYCLING kan binnen de 24 uur afmetingen, details of andere output opleveren.
De puntenwolk kan ook gebruikt worden met gratis softwaretoepassingen die we graag bij u installeren en opleiding voor voorzien.

Engineering
Lybover RECYCLING biedt graag ondersteuning voor al uw engineeringsopdrachten die d.m.v. 3D-scanning een optimale start kennen en uiterst snel tot een efficiënt resultaat komen.

Scan to BIM (Building Information Model)
Een 3D-scan kan heel snel geïntegreerd worden in een BIM omgeving. Het dient als basis voor uw project en kan op maat gemodelleerd worden tot het meest geschikte formaat. Lybover RECYCLING kan, via Revit, scans verwerken tot een BIM model.

Industrie 4.0 in uw bedrijf
Digitaliseer uw infrastructuur en installaties zodat ze steeds beschikbaar zijn in de meest geschikte vorm. Lybover RECYCLING wil hierin uw partner zijn ter voorbereiding van nieuwe investeringsprojecten of dagelijks beheer van uw infrastructuur.

Service
Lybover RECYCLING beheert uw gescande omgeving en levert in no-time grondplannen of doorsnedes voor uw projecten. Investeringen in software en dataopslag zijn niet langer uw zorg. We helpen u ook graag op weg met opleidingen om in eigen beheer eenvoudige data uit uw puntenwolken te halen.               

Neem contact op en ontdek hoe Lybover RECYCLING dankzij 3D-scanning en engineering het verschil kan maken.
info@lyboverrecycling.com