Lybover RECYCLING partners Steinert en Hamos tekenen opnieuw present op K-Messe 2019

Breng een bezoek aan ’s werelds grootste beurs voor de kunststof- en rubberindustrie van 16 tot 23 oktober in Düsseldorf. Ontdek welke innovaties onze partners Steinert en Hamos zullen tentoonstellen:

Steinert Hal 9 Stand B23
Steinert beschikt over verschillende systemen voor het scheiden op basis van sensoren.

  • De Steinert XSS T – of transmissiescheider – werkt op basis van de detectie van densiteitsverschillen tussen twee materialen.
  • De Steinert KSS LXF combineert XRF sensorscheiding met 3D detectie.

Hamos Hal 10 Stand H20

  • De Hamos EKS scheider sorteert kunststoffen per type ongeacht hun kleur. De machine is er in enkele en dubbele uitvoering met verwerkingscapaciteiten tot 1.500 kg/u. Deze sorteertechnologie is uiterst geschikt voor fijn granulaat of maalgoed.
  • De Hamos KWS scheider verwijdert alle metalen uit kunststoffen. De machine is in enkele en dubbele uitvoering beschikbaar met verwerkingscapaciteiten tot 1.500 kg/u.
  • De Hamos metaaldetectoren metaaldetectoren beschermen uw extruders door het verwijderen van metalen in pneumatisch transport, onder silo’s en aan de inlaat van de extruder.

Plant u een bezoek aan de beurs?
Laat het ons weten en wij zorgen wij dat er een contactpersoon van Lybover RECYCLING voor u beschikbaar is. Stuur uw naam en bedrijfsgegevens naar info@lyboverrecycling.com.

Bezoek de website voor meer informatie.

Tot dan!