Lybover RECYCLING partner AUMUND biedt nieuwe transportoplossingen voor alternatieve brandstoffen

Aumund Fördertechnik is al 90 jaar specialist voor transport en opslag van ‘moeilijke’ bulkgoederen. Waar technologische eisen en de hoogste beschikbaarheid verwacht worden, is Aumund Fördertechnik altijd in de buurt. De activiteiten beslaan vooral de cement-, kalk-, gips- en metaalsector. Voor België werkt Aumund Fördertechnik exclusief samen met Lybover RECYCLING (BULK .ID).

Al in juli 2019 begon AUMUND Fördertechnik GmbH met het verhogen van de capaciteit van haar engineeringteam; dit betekende de start van een nieuw productontwerp voor het transport en het transport van alternatieve brandstoffen. Het ingenieursteam is nu het nieuwe jaar met zijn volledige bezetting begonnen.

AUMUND blijft dezelfde strategische weg vervolgen en is nu in staat om een uitgebreid productengamma voor de sector van de alternatieve brandstoffen aan te bieden: Het aanbod omvat het AUMUND Trailer Docking Station, de AUMUND Moving Floor en de AUMUND Rotating Screw Discharger voor het transport van alternatieve brandstoffen zoals houtsnippers, houtpellets, RDF, zuiveringsslib, versnipperd papier en nog veel meer.

Contacteer ons voor meer informatie: info@lyboverrecycling.com of T: +32 (0) 56/71 53 85.