Lybover RECYCLING (BULK .ID) present op MATEXPO 2019

Lybover RECYCLING is  present op MATEXPO, de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo.

Wilt u er graag bij zijn? Wij bieden u een gratis ticket aan!

 

Ontdek onze producten en diensten

MATEXPO is dé vakbeurs voor de bouw- en recyclingsector. U vindt er de nieuwste machines, technieken en materieel uit de bouwsector en recyclingwereld.

Uiteraard kunnen ook Lybover RECYCLING en Lybover BULK niet ontbreken op MATEXPO. Wij verwelkomen u graag op stand D34, waar we u laten kennismaken met onze producten en diensten. Zo stellen wij op de beurs onze laatste nieuwe innovaties aan u voor:

  • Voorbreker Tyron: Deze voorbreker is de ideale oplossing voor het effectief verkleinen van de meest diverse en moeilijke materialen als afvalhout, groenafval, bouw- en sloopafval, huishoudelijk, industrieelen grof afval, aluminium profielen en matrassen. De Tyron beschikt over twee onafhankelijk aangedreven assen, die afzonderlijk aanpasbaar zijn in snelheid en rotatierichting. Dit zorgt voor garantie aan flexibiliteit en capaciteit, maar tegelijk ook voor een verhoging van de standtijd. De Tyron is beschikbaar in zowel een stationaire als een mobiele versie.

  • Steinert Eddy C Move: De mobiele manier om ferro en non-ferro metalen in één stap te scheiden

  • De Bison 250: mobiele menginstallatie van SIMEM. De installatie wordt gebruikt voor het mengen en doseren van gestabiliseerde zandsoorten, schraal beton bij wegaanleg, koude asfaltmix, betonmengelingen, … De mengcapaciteit is 250 ton/u. Er kunnen twee cementsoorten, water en hulpstoffen op aangesloten worden.

MATEXPO 2019: praktisch

MATEXPO vindt plaats van woensdag 11 tot zondag 15 september 2019 in Kortrijk Xpo.

Voor de openingsuren kunt u de site van MATEXPO raadplegen. U vindt er ook het grondplan met de verschillende stands.

Vraag uw gratis ticket aan

Wilt u graag langskomen op MATEXPO 2019? Via deze link kan u zich inschrijven om uw gratis ticket te ontvangen.