Kiverco – Nauw samenwerken met de klant om de beste oplossing te bereiken

Een recent project voor bouw en sloop recyclage in Engeland heeft duidelijk gemaakt dat  Kiverco perfect meedenkt met haar klanten. De klant benaderde Kiverco met vrij specifieke eisen en het was aan het Kiverco team om een passende oplossing te bieden.

Het bedrijf vroeg een solide en robuuste installatie die tot 35 t/u aan bouw- en sloopafval kon verwerken. Beperkende factor was echter de beperkte beschikbare oppervlakte. Samen met de klant werden verschillende oplossingen uitgewerkt. Een van de oplossingen die het designteam van Kiverco bedacht om de oppervlakte van de installatie te verkleinen, was om een ​​3D combi-zeef van Spaleck te gebruiken in plaats van een afzonderlijk trommel- en flip-flowzeef.

De sorteerlijn zelf bestond uit een bandfeeder, combi-zeef  van Spaleck, manueel sorteerstation en windshifter. De klant is verheugd over de resultaten die het tot nu toe heeft bereikt met het Kiverco concept.

 “We hebben een sterke verhoging  gezien in efficiëntie van onze verwerking, waardoor onze stortkosten en onze CO2 voetafdruk beduidend zijn verminderd. De installatie was binnen 2 weken klaar zoals beloofd en alles ging volgens plan.” Mirelle Quigley, Operations Director, Ground Waste Recycling Ltd

Wilt u zelf ook uw rendement bij het sorteren verhogen en zo meer hoogwaardige producten herwinnen?

Contacteer dan onze ingenieurs voor een vrijblijvend gesprek. BULK .ID bouwt sorteerlijnen op maat voor de Bouw- en sloop recyclage maar ook voor tal van andere sectoren.