BULK .ID zoekt Technical Support Service Engineer

Functie?

Je bent het single point of contact van onze service afdeling voor de klanten en verzekert een correcte en tijdige communicatie. Binnen de afgesproken marges en reactietijden geef je technische support via telefoon of mail en beheer je technische problemen. Dit omvat eveneens de opmaak en het versturen van offertes voor wisselstukken. Je coördineert de organisatie en opvolging van inspecties / interventies en onderhoud. Je ondersteunt het sales team op het vlak van service bij klantenbezoeken. Je behoudt permanent het overzicht over alle machines.

Jouw profiel?

Je genoot een ingenieursopleiding en kan vlot overweg met de courante softwarepakketten. Je hebt een goede kennis van het Frans, Engels en Duits en blinkt uit in klant- & resultaatgedrevenheid, ownership en communicatie. Je integreert je onmiddellijk in het team op basis van jouw positivisme, drive en teamspirit

Ons aanbod?

BULK .ID biedt je een zelfstandige en afwisselende functie aan in een boeiende business-to-business omgeving. Daarnaast ontvang je een contract van onbepaalde duur, aangevuld met een representatieve bedrijfswagen en vele andere extralegale voordelen.