AUMUND Fördertechnik levert 250 ton AUMUND transportbanden voor nieuwe cementfabriek in Oezbekistan .

In mei 2017 heeft AUMUND Fördertechnik GmbH de bestelling ontvangen voor drie sleepketting transportbanden met capaciteiten van 7,5t/u tot 200t/u voor het afvoeren van kalksteen, gips en puzzolaan voor de nieuwe cementfabriek in Sherabad, Oezbekistan.

In oktober 2017 rondde een bestelling voor een andere LOUISE type AUMUND sleepketting transportband voor het afvoeren van klinkerstof het pakket af.

Het complete pakket dat door AUMUND Fördertechnik voor de klant Almalyk Mining and Processing (AGMK) wordt samengesteld, bedraagt ​​echter meer dan 250 ton aan machines.

In 2018 zal AUMUND Fördertechnik aan Oezbekistan niet minder dan tien ketting bekerelevatoren met gordel met capaciteiten van 21t/u tot 500t/u en middenafstanden tussen 16,6 en 120 m leveren.

Het zware gewicht van de levering is de platen transportband, met een middenafstand van 148 m en een transportcapaciteit van 300t/u voor klinker.

Het klinkertransportsysteem bestaat uit twee AUMUND platen transportbanden met dezelfde capaciteit maar met centrumafstanden van 54 m en 65 m. Er zijn ook 19 silo lospoorten in het pakket inbegrepen.