Compact sorteerlijn voor flexibel sorteren

Deze Compact sorteerlijn van Kiverco biedt een oplossing aan bedrijven die flexibel willen werken. Deze sorteerlijn is éénvoudig te verplaatsen en levert direct verkoopbare eindproducten. 

BULK .ID_Mobiel Sorteren_Kiverco_Compact

Compact mobiele sorteerlijn voor flexibel sorteren

 

De Compact sorteerlijn van Kiverco is modulair samengesteld 3 modules. Je stelt zelf je sorting plant samen door extra machines toe te voegen nl. met of zonder windsifter, voorgeschakelde breker, etc …

Contacteer ons

Hieronder volgt een korte voorstelling van de 3 aparte modules:

Mobiele Sorteercabine Compact PS 122/123

Mobiele Sorteercabine Compact PS 122 Kiverco bij BULK .ID voor manueel sorteren. Direct en snel waarde uit uw materiaalstromen halen is hier de boodschap. Het opstellen van de machine gebeurt in enkele uren waardoor men veel sneller kan opstarten.

De materiaalstroom wordt op een band gevoed. Dit kan direct of via een voorgeschakelde zeef gebeuren. Optioneel is een winshifter beschikbaar die direct lichte delen zoals folie en papier uit de materiaalstroom haalt. Vervolgens gaat het materiaal de sorteercabine in om waardevolle producten te creëren. Na het manueel sorteren is een overband magneet in optie beschikbaar om het ijzer uit de materiaalstroom te halen.

De mobiele sorteercabine Compact PS 122 is in diverse uitvoeringen beschikbaar. PS 122 met 4 sorteerkanalen voor 2 grote containers of 4 kleinere containers. Of uniek in Europa een mobiele sorteercabine met 6 sorteerkanalen voor 3 grote containers of 6 kleinere containers. Hier kunnen tot 8 personen manueel sorteerwerk verrichten.

BULK .ID_Kiverco_Sorteerstation_Mobiel

PS 122 mobiele manueel sorteerstation

Het manueel sorteren geschiedt in optimale condities door de voorziene verlichting met verwarming en koeling. Dit zorgt ervoor dat de operatoren in de beste omstandigheden kunnen werken.

BULK .ID_PS122_Kiverco

Manueel sorteren in optimale condities.

Neem een kijkje op Recyclage bouw- en sloopafval voor onze vaste sorteerlijnen.

Mobiele Windshifter Compact DS 150

De DS 150 windshifter verwijdert lichte van zware delen uit diverse materiaalstromen. Deze wordt zowel als module in de Compact sorteerlijn als aparte machine ingezet worden. De DS 150 is uiterst geschikt om organisch afval uit puin te verwijderen. Het puin wordt eerst gezeefd om het fijne en te grote te verwijderen. Daarna gaat de tussenfractie op de DS 150 windshifter waar 2 speciaal ontworpen blaasmonden het lichte materiaal uit het puin blazen. Door de gesloten opstelling wordt de geblazen lucht terug naar de aanzuig van de ventilator geleid waardoor stofemissie naar de omgeving wordt vermeden.

De DS 150 windshifter is flexibel in opstelling en wordt op de werf geplaatst bij het materiaal. Hij is gebaseerd op de vaste windshifter die reeds jaren in vaste sorteerlijnen wordt ingezet.

De DS 150 windshifter is een perfect alternatief voor het gekende waterbad om puin van organisch te scheiden. Groot voordeel hier is dat er geen water bij te pas komt. De instelling is tevens eenvoudig en snel waardoor hoge tonnages verwerkt worden.

BULK .ID_Kiverco_DS150_Windshifter

DS 150 windshifter voor het creëren van zuiver puin

Toepassingen:

Concentreren afvalstromen op afbraak werven, sorteren bouw- en sloop afval op verscheidene sites, …

De voordelen van de Compact sorteerlijn:

  1. snelle opbouw van de installatie dus flexibel;
  2. compacte opstelling;
  3. modulaire opbouw;
  4. ook als aparte onderdelen te verkrijgen;
  5. iedere module heeft eigen generator;

BULK .ID levert ook compleet vaste sorteerlijnen volgens de wensen van de klant. Zie hiervoor zeker Recyclage bouw- en sloopafval. Voor wie de focus wil op manueel sorteren, bieden wij manuele sorteercabines op maat. Ook het integreren van optische scheidingsmachines om hogere capaciteiten te halen is perfect mogelijk. Neem contact met onze specialisten voor meer informatie.

Ga naar ons youtube kanaal om de DS 150 windshifter in actie te zien.

Mobiele Zeeftrommel Compact FT 620

De FT620 zeeftrommel heeft een infeed hopper en kan op 2 tot 3 fracties zeven.

BULK .ID_Zeeftrommel_Kiverco_Feeder

FT 620 mobiele zeeftrommel met hopper

De FT620 zeeftrommel heeft een eigen generator maar kan desgewenst ook elektrisch aangedreven worden.