Hier leest u wat klanten over ons denken. Klik hierboven op de testimonial naar keuze, of scroll naar beneden.

Of contacteer ons

Steven Vandenbulcke
Plant Manager van A&S Energie

Steinert installaties staan bekend voor hun zeer hoge scheidingsgraad. Dit was voor ons een absolute voorwaarde, daar we op een duurzame manier wensen om te gaan met de grondstoffen en dus het maximale aan grondstoffen wensen te recupereren. Voor we de installaties hebben aangekocht, zijn er testen uitgevoerd bij Steinert die deze scheidingsgraad hebben bevestigd.
Lybover BULK (Motogroup) kwam in aanmerking voor het leveren van de transportbanden daar ze robuuste en stabiele systemen leveren die storingsvrij werken. Dit is zeer belangrijk aangezien we 12 maanden/jaar - 24/24u draaien. We hebben slechts één onderhoudsperiode per jaar.”

Mr.Richard
Onderhoudsmanager COSUCRA

"Onze samenwerking verliep erg goed. We werken meestal niet met nieuwe leveranciers omdat het risico op stopzetting van de productie te groot is. Onze fabriek behaalt inderdaad zijn volledige jaaromzet in 5 tot 6 maanden. Maar Lybover RECYCLING wist ons te overtuigen van de kwaliteit van de engineering en de Spaleck zeven.“Het grote voordeel van de Spaleck zeef was dat ze kon worden geplaatst zonder andere grote aanpassingen. Dit was bij de concurrentie niet het geval.”"

Cedric Lavarde
Bestuurder Metaltech

We hebben samengewerkt met Lybover RECYCLING om meerwaarde uit ons restafval te creëren. Lybover RECYCLING bouwde hiervoor een Turnkey sorteerlijn. De uitdaging voor bedrijven, en in het bijzonder bij recyclagebedrijven, die proberen hun productieproces te optimaliseren, is dat de kwaliteit steeds moet verbeteren en tezelfdertijd de scheidingsgraad zo hoog mogelijk moet zijn. Dankzij de samenwerking met Lybover RECYCLING en hun uitgebreide ervaring hebben wij ons restafval kunnen opwaarderen en kunnen we nu werken op andere ontwikkelingen in andere types materiaalstromen. Ons doel is namelijk meer en beter sorteren."

Bart Velghe
Production Manager van de logistieke afdeling van EuroChem Antwerpen

EuroChem Antwerpen zat een jaar geleden voor de bouw van de nieuwe elevator met een bijzonder moeilijke puzzel voor het plaatsen van dit equipment in het bestaande gebouw. De nieuwe elevator moest namelijk in een zeer beperkte ruimte worden ingebouwd en niet alleen perfect aansluiten op de andere nieuwe machines in deze transportlijn, maar ook op de bestaande transportbanden. Aumund en Lybover RECYCLING (BULK .ID) werkten hiervoor een oplossing op maat uit en zorgden mede dat deze transportlijn in het bestaande gebouw kon worden ingebouwd. Ze mogen hiervoor een pluim op hun hoed steken.”

Luc Waignein
Chief R&D Officer Galloo

Het grote voordeel om voor onze fines lijn met de Lybover groep samen te werken was dat ze een sleutel op de deur concept konden leveren en ervaring hebben in het bouwen van recyclagelijnen”

Arie de Bode
Directeur Heros Sluiskil

De directeur van Heros Sluiskil stelt met genoegen vast dat de nieuwe installatie voor bodemas en de daaraan gerelateerde non-ferro fabriek tijdig gerealiseerd zijn.

Guy Delespesse
Operationeel verantwoordelijke Wilmet

We waren zo tevreden over de snelle en betrouwbare levering van de wisselstukken dat we besloten om onze nieuwe grijpers ook aan te kopen bij Lybover RECYCLING. Ik was direct overtuigd van de kwaliteit."