Hier leest u wat klanten over ons denken. Klik hierboven op de testimonial naar keuze, of scroll naar beneden.

Of contacteer ons

Steven Vandenbulcke
Plant Manager van A&S Energie

“Steinert installaties staan bekend voor hun zeer hoge scheidingsgraad. Dit was voor ons een absolute
voorwaarde, daar we op een duurzame manier wensen om te gaan met de grondstoffen en dus het maximale aan grondstoffen wensen te recupereren. Voor we de installaties hebben aangekocht, zijn er testen uitgevoerd bij Steinert die deze scheidingsgraad hebben bevestigd.”
“Motogroup kwam in aanmerking voor het leveren van de transportbanden daar ze robuuste en stabiele systemen leveren die storingsvrij werken. Dit is zeer belangrijk aangezien we 12 maanden/jaar - 24/24u draaien. We hebben slechts één onderhoudsperiode per jaar.”

Monsieur Richard
Responsable de la maintenance de COSUCRA

La coopération avec BULK ID s’est très bien passée. Normalement, nous ne coopérons pas avec de nouveaux fournisseurs, car le risque est trop grand pour un arrêt de la production. Le chiffre d’affaire de COSUCRA est réalisé en 5-6 mois seulement. Mais BULK.ID a pu nous convaincre de la qualité et de la fiabilité du crible SPALECK et de l'ingénierie de BULK .ID.

Cedric Lavarde
Bestuurder Metaltech

We hebben samengewerkt met BULK .ID om meerwaarde uit ons restafval te creëren. BULK .ID bouwde hiervoor een Turnkey sorteerlijn. De uitdaging voor bedrijven, en in het bijzonder bij recyclagebedrijven, die proberen hun productieproces te optimaliseren, is dat de kwaliteit steeds moet verbeteren en tezelfdertijd de scheidingsgraad zo hoog mogelijk moet zijn. Dankzij de samenwerking met BULK .ID en hun uitgebreide ervaring hebben wij ons restafval kunnen opwaarderen en kunnen we nu werken op andere ontwikkelingen in andere types materiaalstromen. Ons doel is namelijk meer en beter sorteren.

Thomas Teerlynck
Maintenance manager van CBR Gent

“Dankzij BULK .ID hebben we een groter rendement en beduidend minder onderhoud- en reinigingskosten op jaarbasis.”

Bart Velghe
Production Manager van de logistieke afdeling van EuroChem Antwerpen

“EuroChem Antwerpen zat een jaar geleden voor de bouw van de nieuwe elevator met een bijzonder moeilijke puzzel voor het plaatsen van dit equipment in het bestaande gebouw. De nieuwe elevator moest namelijk in een zeer beperkte ruimte worden ingebouwd en niet alleen perfect aansluiten op de andere nieuwe machines in deze transportlijn, maar ook op de bestaande transportbanden. Aumund en BULK .ID werkten hiervoor een oplossing op maat uit en zorgden mede dat deze transportlijn in het bestaande gebouw kon worden ingebouwd. Ze mogen hiervoor een
pluim op hun hoed steken.”

Luc Waignein
Chief R&D Officer Galloo

"Het grote voordeel om voor onze fines lijn met de Lybover groep samen te werken was dat ze een sleutel op de deur concept konden leveren en ervaring hebben in het bouwen van Recyclagelijnen”

Arie de Bode
Directeur Heros Sluiskil

De directeur van Heros Sluiskil aanschouwt met genoegen dat de nieuwe AEC¬Bodemas opwerking installatie 2017 en de daaraan gerelateerde non-ferro fabriek tijdig gerealiseerd zijn.
“Het voelt als de kroon op het werk. Alle nieuwe installaties zijn nog voor de zomervakantie operationeel, precies zoals beoogd.”zegt Arie De Bode.

Roel Van de Voorde
Manager eindverwerking & Recyclage van Indaver

“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze Steinert installaties en het onderhoud dat gebeurt aan de Steinert installaties. We waren ook zeer tevreden over de testen die zijn gelopen in het testcentrum bij Steinert."