Engineering

Engineering van uw Turnkey Sorteerlijn

Ook voor engineering opdrachten bent u bij Lybover RECYCLING (BULK .ID) aan het juiste adres. Een team van projectingenieurs staat hiervoor ter beschikking.

Integratie Zeef in de cement industrie

Contacteer onze projectingenieurs

Via een kennismakingsgesprek en een duidelijke definiëring van de vraag, wordt een dossier opgesteld dat voldoet aan uw wensen. Dit kan gaan van een haalbaarheidsstudie, CAPEX-dossier tot het specifiek engineeren van een concreet project. U kiest zelf hoever u hierin wil gaan.

 

BULKID_Turn-Key_Engineering

3D beeld zeeflijn op een automobiel shredder

Alle Lybover RECYCLING (BULK .ID) turnkey installaties worden bij het ontwerp volledig in 3D uitgetekend. Dit zorgt ervoor dat de klant als het ware virtueel door de installatie kan wandelen. Hiermee borgen we dat de klant een concept krijgt volledig op maat.

BULK .ID_Engineering_Recycling

Alle installaties worden in 3D uitgetekend.

Als er nieuwe machines in een bestaand proces moeten worden ingebouwd, is het opmeten van de bestaande installatie van essentieel belang. Lybover RECYCLING (BULK .ID) zet volop in op 3D-scanning. Miljoenen punten worden met een speciale camera opgemeten en in kaart gebracht. De nieuwe machine kan zo eenvoudig worden geïntegreerd in een bestaande installatie.

3D Scanning

Integratie in bestaande installatie door 3D scanning